Ehtisiköhän tällä kertaa osallistumaan Jehkottaren korttihaasteeseen, viimeksi jäi niin viimetippaan etten ehtinyt ;)

Tämänkertaisessa haasteessa pyydettiin käyttämään embossausta, samettijauhetta tai kimallehiekkaa jne.

Omistan kylläkin embossaus-kynän ja -jauhetta, mutta valitettavasti kuumailmapuhallinta en ole vielä hankkinut. En sitten viitsinyt lähteä leikkimään leivinpaahtimen kanssa, vaan päädyin käyttämään samettijauhetta haastekortissani.

Laitoin kortista aikas monta valokuvaa tänne blogiin siinä toivossa et kortista saisi paremman käsityksen yksityiskohtineen. Jouduin ottamaan kuvat yöllä, ja siksi esim. voikukan haituvapallo ei näy niin kovin selkeästi.

Kortin oikeassa ylänurkassa seikkailevaan voikukan siemeneen käytin valkoisen samettijauheen lisäksi ruskeaa kimalleliimaa.

Tuossa viimeisessä kuvassa (missä kortti on vielä suunnitteluasteella), tuo samettijauheesta tehty voikukan haituvapallo näkyy ehkä parhaiten, vaikka kuva muuten onkin surkea.

En tiedä vielä kelle kortti menee ja mihin tarkoitukseen, mutta korttia ideoidessani ajattelin että sillä voisi toivottaa jollekin onnea tulevaisuudelle. Kortti voisi kuvastaa sitä kun on saanut elämän eväät kotoa ja sit muuttaa omilleen ja on pärjättävä niillä eväillä mitä sai tai sit valmistuu jostain koulusta ja pääsee kokeilemaan opittuja asioita omillaan...jaadijaadijaa...hohhoijaa...;)