Ihanaa kun on ollut lämmintä :) Harmi vaan kun toi rusketus ei meinaa tarttua ja sekin vähä mitä saa iholle jäämään lähtee seuraavalla saunareissulla melkeinpä pois kokonaan...Koska mää saan olla laiha ja ruskea!!! ;)

No mut näin alkuun taas synkkä maisemakuva... Yritin ottaa yötaivaasta kuvan, koska taivaalla oli jänskännäköisiä pilviä. Mutta eihän tolla mun kameralla mitään kunnon kuvaa saa aikaiseksi, joten kuva on pimeä (niin kuin kuvaajakin) ja ne hienot pilvet ei näy hyvin. Katulamppujen valo sen sijaan näkyy hyvin, plääh. Olis kiva omistaa hieno järjestelmäkamera ja mennä sen kanssa valokuvauskurssille.

Keväällä tuli hankittua kivoja kahvikuppeja Citymarketista, kun ne oli poistomyynnissä niin halpoja. Eli kuvassa on Sara la Fountainen Luhta Home:lle suunnittelema Barokki-sarjan kahvikuppi. Ihastuin kupin muotoon ja tohon petroolin väriin...ja tietenkin hintaan, joka oli 10€/2 kahvikuppia ja niille tassit. Kuppeja ostin 3 pakkausta ja sit hankin vielä 6kpl leipälautasia ja yhden ruokalautasen pullalautasen virkaa toimittamaan.

Niin ja oonhan saanut scrappisivujakin aikaiseksi...

Joo tää ensimmäinen...en tiä miks julkaisen sen tänne. Sarja aivan kauheita kuvia, jotka otti paparazzikaverit baarissa. Lisäks toi sivu ei muutenkaan oo mikään kummonen. Tosiaan noi tekstit ja Mr Beanin kuva on leikattu ulkomaisista juorulehdistä. Ja toi DOH! -tarra Mr Bean -kuvan kulmassa on joku ihan ikuisen vanha. Kuvien alle tein kultaisesta pahvista kehykset ja reunoihin laitoin ääriviivatarroja.

 

Tässä kuvia Mäntän "oudosta kivestä". Se on kylläkin taideteos, mutta nimeä ja kuvanveistäjää en muista. "Lehtiköynnös" on tärisevin käsin puristettu Tiimarin ruskealla kimalleliimalla. (Alkaa olla jo lopuillaan ja vaatii puristusvoimaa, et sieltä saa jokseenkin tasaista jälkeä tungettua ulos.) Nauha ja scrapbook-tarra on kans Tiimarista.

 

Näin kesäaikaan oli aikas virkistävää tehdä talvinen sivu. Paperi, kuuset ja lumihiutaleet on Tiimarista. Vellum-tekstitarra on nettitilauksen satoa. Taisipa olla Paperikierteestä, jos en kauheen väärin muista. Talvi on kirjoitettu ääriviiva-aakkosilla ja -08 on tehty itse leikkaamalla paperista ja päälle töhrimällä valkoista kimalleliimaa. Kuvissa meidän söpöliini ei kylläkään kaiva luuta vaan se jemmaa sen rakasta kumikenkää hankeen. Ja meidän hauva ei sit oo läski!!!! Sen turkki on niin paksu, et kaikki kommentoi aina, et onpa hyvinsyöneen näköinen...Näkisittepä sen kun se on märkä :) Kieltämättä 1,5 kiloa pitäisi eläinlääkärin mukaan saada pudotettua painoa...Mut se voi olla jo pudonnut, kun ei tiedä. Vaaka meni rikki joku aika sitten, sellasia ne digitaaliset vehkeet on.

Nää maisemakuvat on otettu kaverin mökillä. Oltiin juuri saunassa, kun näin ikkunasta, että aurinko oli laskemassa ja tuli kiire juosta mökille hakeen kameraa. Pääsispä mökille, huoh. Sivun reunaan piirsin tussilla puun ja laiturin. Kuvien välissä on teksti, jonka leimasin Lidlistä ostamallani leimasimella. Aikas piiperrystä on laittaa se teksti paikalleen pinseteillä...ei tee kovin usein mieli sillä leimata ainakaan mitään pidempää tekstiä. Jäi jotenkin omituiseks toi sivu, ihan kuin jotain puuttuisi. Ja toi tekstikin on ehkä hieman liian pieni tohon kohtaan.

Tän sivun kuvat on kans tuolta samaiselta mökkireissulta. Mentiin siis mökille lukemaan tentteihin. Voitte kuvitella, että tentteihin luku jäi vähemmälle...Sen sijaan saunomista, uintia, makkaranpaistoa, punaviiniä, suklaata ja lautapelejä kylläkin tuli harrastettua. Mut vaikka luinkin vaan n. puoli tuntia verotuksen tenttiin, niin läpi pääsin....arvosanasta ei puhuta mitään ;) Ei voisi paljoa mukavammin tentteihin lukea :) Pelinappulat ja noppa on Tiimarista ostettuja tarroja, teksti on ääriviiva-aakkosilla tehty ja noi pinkit ja keltaset palikat on tehty pahvista. Niihin on tussilla kirjoitettu reissuun liittyviä sanoja. Valokuviin tuli valkoiset kehykset jo teetettäessä. Kun vielä olisi ollut ne kuviosakset, joilla saa sellasta postimerkkireunaa, niin olis ollut kivemmat.

Tänään mennään mustikkaan...Olen jo suunnitellut tekeväni mustikkarahkapiirakkaa pullataikinapohjalla, et paras löytyä paljon mustikoita...;) Toivottavasti en ole ihan hyttystensyömä illalla. Kamera lähtee mukaan, josko saisin samalla kivoja maisemakuvia räpsittyä...