On se noloa kuinka paljon mustikkarahkapiirakka voi motivoida. Kolmisen tuntia poimittiin mustikoita ja mun osuus oli n. 2l marjoja(sen jälkeen kun roskat oli poistettu). Aikas huonolta näytti marjatilanne tänä vuonna. Sit viä päälle 2,5 tuntia roskien poistamista. Selkä on nyt jo ihan jumissa, saas nähdä nouseeko tämä likka huomenna sängystä ollenkaan. Teen luultavasti huomenna (eli tänään) sen piirakan ja sillä sit varmaan kehuskelen täällä blogissakin kuvien kera ;)

No mut marjojen lisäksi sain muutaman maisemakuvan otettua :)

Oli mitä parhain sää marjojen poimintaan, pilvistä, ei liian kuumaa, tuuli kävi. Ja koska olimme lähellä järveä ja siellä tuuli, niin eipä ollut kauheesti hyttysiäkään.

Joo tykkään jokseenkin aika paljon ottaa kuvia, joissa taivaalla on iso rooli. Tässä nyt ollaan ihan pilvessä ;) Ei johdu uskonnollisuudesta, eikä pilvenpoltosta, vaan yksinkertaisesti taivas on usein mielestäni niin kaunis. Harvoin se on ihan samanlainen ja värit vaihtelevat säästä riippuen sekä pilvien muodot ovat usein mielenkiintoisia...Pöpi mikä pöpi ;) Tunnustan, että olen juuri se ärsyttävä tyyppi, joka lentokoneessa viettää melkein koko lennon ottaen valokuvia pilvien yläpuolisista maisemista. Nyt kello on jo niin paljon, että on ehkä syytä himpsiä nukkumaan, joten öitä!