Oman laiskuuden ja tietokoneen temppuilun takia tuli pieni tauko kirjoitteluun ja askarteluun, mutta ajattelin nyt sit pinnistää, jotta toi mieltä vainoava piirakkakuva ei enää tule ensimmäisenä esiin ;)  

Sunnuntaina ajattelin hetkeksi istahtaa pihalle ottamaan aurinkoa ja lukemaan kirjaa, mutta juuri kun olin saanut tuolit aseteltua hyvin ja olin saanut muutaman sivun luettua kirjasta, maailmani "pimeni". Näkymä oli tällainen....

Tullessani ulos taivaalla leijaili muutama valkoinen pikkupilvi ja aurinko paistoi ihanasti, kunnes yhtäkkiä puiden takaa alkoi vyöryä mustaakin mustempi pilvi, tai oikeastaan pilvimuuri. Pian huomasin, että tuosta pienestä pilvessä olevasta reijästä tuleva auringonvalo ei lämmitä kovinkaan paljoa ja ihoni oli kananlihalla. Ei muuta kuin kamat kasaan ja marssimaan k otsassa sisätiloihin. Vaikuttaa siltä että pitää luopua ajatuksesta saada syksyn piristykseksi kiva ja pitkään pysyvä päivetys ;(

Ainoaksi piristykseksi jää siis ostaa askartelutarvikkeita ;)

Tässä nauhoja ja koristetimankeja, mitkä osti pienestä ompelutarvikekaupasta joka myi muuton takia kaikkea puoleen hintaan. Ostin siis kaikkia noita nauhoja metrin verran ja koristekiviä 4kpl kumpaakin. Siellä olisi ollut kyllä paljon muitakin nauhoja, koristekiviä ja nappeja jne., mutta en kehdannut ostaa enempää. Silly me. Noi kolme alinta nauhaa ovat väriltään musta, vihreä ja violetti..Ei näy värit kuvasta kauheen hyvin.

Lidlistä tuli hommattua leimasinsarja, mihin kuuluu: Isot aakkoset a-z, numerot 0-9, kysymysmerkki, plus, miinus, yhtäkuin-merkki ja 40 eläinkuviota. Mukana ollut mustetyyny oli väriltään vaalean sininen. Lisäksi paketissa oli kaksi vartta, joihin kumiset leimakuvat laitetaan kiinni leimaamisen ajaksi. Niin ja pinsetit, joita ei oikeastaan tarvitse sillä kumipalat sai vaihdettua ihan sorminkin. Ja kaikki nämä sai hintaan 3,90, ei paha.Kokeilin muutamaa...

Ostamani ruskea "aaltonauha" (ei taaskaan varmaan ihan varsinainen nimike) sai inspiraationi liikkeelle ja siten syntyi scrap-sivu, missä aiheena kahvihetki ystävien kesken. Sivu ei ole ihan täysin valmis, vaan yläosaan tulee vielä jotain, en vaan tiedä vielä mitä. Alakulmien kylteissä lukee hauskat ja tosi osuvat tekstit: "I haven't had my coffee yet, Don't make me kill you." ja "Drink coffee. Do stupid things faster with more energy." Tällasia kuvia ja tekstejä on olemassa paljon, mutta en tiedä kuka ne on keksinyt ja mihin tarkoitukseen ne on alunperin suunniteltu. Täytyy joku päivä selvittää asia. Jos joku tietää, niin kerro ihmeessä. Nämä kuvat on tulostettu netistä.

Tänään tuli Ifolorilta tilaamani valokuvat ja siten pääsen piakkoin tekemään toisen Ystävien välisen kahvihetki-sivun. Tämän aiheen sisältäviä sivuja on kiva tehdä, koska kyseessä on minulle tärkeät ihmiset =)

Seuraavan scrappisivun aiheena on kaverin valmistujaiset. Jostain syystä olen viime aikoina käyttänyt paljon ruskean ja beigen sävyjä...Piristin sivua hieman paperikukilla ja sudenkorennolla, joiden värimaailma tuli vasemman alakulman tekstipaperista. Tekstipaperin päällä olevassa kuvassa on kyse eräästä seuraleikistä..ihan vaan jos ihmettelette ihmiskasaa ;) Samaisen kuvan alle on piilotettu esiinvedettävä tekstikyltti, missä selostetaan tuon seuraleikin perusperiaate. Kuvan kulmissa on kukkaniitit. Narskissan sivulla olevasta äitikuvasta sain idean asetella kukat alhaalla oikealla olevan kuvan päälle. Kätevä keino hoikentaa käsivarsia, heh ;)

Kuuntelen tässä samalla John Mayerin musiikkia ja olen nyt hullaantunut biisiin nimeltä Back to you. Tuppaa soimaan repeatillä...aivan ihana biisi. Toinen kiva biisi on Dreaming with a broken heart.

Lopuksi vielä yksi maisemakuva, mikä tuli napsaistua noiden pinkkien pilvien takia.

Kuva vääristää hieman värejä, sillä pilvet ja taivas olivat oikeasti kirkkaamman pinkit ja turkoosit. Näihin kuviin ja tunnelmiin onkin sitten hyvä lopettaa postaus tältä kerralta.