Eilen oli aivan ihana syyskeli Tampereella, aurinko paistoi ja oli hieman lämmintäkin. Oiva sää siis vierailla Pyynikin näkötornilla munkkikahveella. Tuli muuten varmastikin syötyä Suomen parhaat munkit siellä. Ja pitihän sitä ostaa muutama munkki kotiinkin ;) Aivan ihania vanhoja rakennuksia Pyynikillä, ei vaan viitsinyt ottaa kuvia kun asukkaat eivät varmaankaan olisi tykänneet. Mutta jos joskus päädytte Pyynikille harhaileen, niin kannattaa kierrellä vähän katselemassa kauniita taloja. Mutta tässä siis muutama kuva eiliseltä...

Tämä ensimmäinen kuva on otettu Hämeenpuistossa lähellä pääkirjasto Metsoa. Oli pakko ottaa kuva kun näytti niin ihanan syksyiseltä.

Tässä sitten itse Pyynikin näkötorni. Siellä oli yllättävän paljon ihmisiä. Onneksi silloin kun olimme kaverini kanssa tuolla ylhäällä, niin siellä ei ollut kauhee tunku. Olisi voinut ahdistaa. 

Tässä sitten näkymä Särkänniemelle päin. Peri-tamperelainen näkymä Näsinneuloineen.

 Tässä kuvassa puisto Aleksanterin kirkon vieressä. Valo tuli kauniisti puiden lomasta.

Tästä se alamäki sitten alkoi...Takana kolme kuppia kahvia ja herätys kuudelta aamulla, tuloksena hepuli. Ja sitä hepulia kesti pitkälle iltapäivään. Tuli naurettua vedet silmissä. Nyt on sitten paikat kipeenä. Pohkeet ovat kipeät Pyynikin harjulle ja näkötornin huipulle kiipeämisestä ja maha kipeä nauramisesta. Halpa kuntosali ;) Kiitos siitä ystävälleni :)

Eilisiltana ei sitten niin kauheesti enää naurattanutkaan. Aivan hirveä tuo Kauhajoen ampumistapaus. Sympatiani menevät kaikille niille, jotka menettivät läheisiään eilen Kauhajoella :(