En tehnyt ihan kauheata määrää joulukortteja tänä vuonna ja siksi onkin nyt ongelma että mitä niistä uskaltaa tänne jo postata. Jos laitan kaikki niin ne rakkaat uteliaat ystäväni, jotka sivuillani vierailevat, kuitenkin arvaavat mitkä kortit he saavat. Eli laitan tähän nyt vain ne kortit, mitkä tiedän että ovat menneet jo perille ja ne kortit joiden saajat eivät blogissani osaa käydä.

Tämän kortin korttipohja on hopinen vaikka se tavalliselta harmaalta kuvassa näyttääkin. Oikealle puolelle korttia liimasin valkoista tarrapaperia, missä on satiininen pinta. Kortin jakavan narun päihin pujotin hieman violettiin taittuvat kirkkaat helmet. Ne tosin eivät kuvasta paljoakaan näy...Paketti ja kehys on peräisin Tiimarista ja ne on kiinnitetty 3D-tyynytarroilla korttipohjaan. Oikealla puolella olevat Merry Christmas ja tähdet ovat ääriviivatarroja.

Tämä kortti lähti tuttavalle, jonka pojalta ostimme meidän koiruliinin. He kun halusivat nähdä päivitettyjä kuvia siitä millaiseksi meidän roikale on kasvanut. Siinä se nyt sit komeilee kevättalven paksussa turkissaan kuin paraskin näyttelybuudeli ;)Valokuva on kiinnitetty korttipohjaan siten että sen saa halutessa irti nätisti. Eli viillot korttipohjaan ja kuvien kulmat sinne piiloon.

Tämä kortti kuuluu sarjaan tee-se-nopeasti-ja-yksinkertaisesti. Eipä siinä mitään erikoista ole, korttipohjalle läiskittynä paperia, ääriviivatarroja ja Tiimarin kranssi.

Vitsi, että noita rusetteja on vaikea solmia nätisti kortteihin, kun aina ne sojottaa väärään suuntaan. Perfektionistia kenkuttaa kun askartelutavarat ei tottele ;) Väriteemana punainen ja kulta. Tuli ihan kiva ja tyylikäs kortti, vaikka itse sanonkin. Kultaisen joulutähti-kuvion keskelle liimasin strassikiviä ja ripottelin hieman punaista hilettä pursuavaan liimaan.

Tiimarin jouluscräppipaperia ja Tiimarin kuvioita, ääriviivatarroja, vaaleanvihreä kehys ja strassikiviä..Siinäpä tämä kortti lyhyesti.

Tähän korttiin käytin Tokmannilta ostettua 3D-kuvaa, tapettiboordia ja Tiimarin ääriviivatarraa.

Seuraava satsi joulukortteja tulee blogiin sit kun kyseiset henkilöt ovat saaneet korttinsa joko postitse tai paketin kera :)