Ensimmäisen haasteen aihe on valmis mallipohja.

No täytyyhän sitä nyt tähänkin haasteeseen osallistua ;) Ja luultavasti tulee koukututtuakin tähän uuteen haaste-tulokkaaseen. Ensimmäinen Craftica-haastesivuni on tällainen...

Nämä patsaat löytyvät Mäntästä G.A. Serlachiuksen museon (valkoisen talon) pihasta. Tuo ilves-patsas on nimeltään Äidin ylpeys ja sen on tehnyt mustasta dioriitista Jussi Mäntynen vuonna 1935. Se on kyllä kaunis ja tykkään ilvesemon asennosta. Tuon toisen suihkukaivoveistoksen nimi on Poika ja kala. Sen on tehnyt pronssista Viktor Jansson vuonna 1935.

Leiskassa ei mitään kauhean ihmeellistä ole. Nauhoja on itseasiassa 5 kappaletta, koska jouduin hieman tuunaamaan olemassa olevia nauhoja mielenkiintoisemmiksi. Ei kun vaan kakspuoleisella tarralla nauhoja päällekkäin :) Leiskan kulmassa on valkoisia ja hopeisia kukkaniittejä ja 2 valkoista helmistrassia. Otsikko on kirjoitettu kirjaintarroilla ja patsaiden tiedot on kirjoitettu valkoisille paahviliuskoile mustalla kuulakärkikynällä. Vaalea paperi valokuvan alla on Tiimarin paperia.