Taas jäi viime tippaan, aijai...Mut oli kiva haaste :) Tällainen se oli tällä kertaa...

Haaste # 39

LYRIIKOISTA LAINATTUA / Laurana

Valitse itsellesi tärkeä tai muuten mielenkiintoinen musiikkikappale tai runo, jota hyödynnät työssäsi. Voit kirjoittaa työhön laulun sanat sellaisenaan, kertosäkeen, runon koskettavimman kohdan tai pätkiä eri kappaleista. Lainatun lyriikan ei tarvitse konkreettisesti liittyä johonkin valokuvaan tai tapahtumaan, se voi kertoa myös tunteista ja ajatuksista. Jokin kaunis ja rauhallinen kappale voi saada aikaan valtavan tunnemyrskyn, kun taas toisella tunteet herättää raskaampi musiikki. Jokin runo voi luoda uskoa tulevaan tai kertoa sen, mitä olet itse yrittänyt pukea sanoiksi siinä kuitenkaan onnistumatta. Musiikista ja runoudesta löytynee jokaiselle jotakin, joten lainaa vapaasti.

Nämä valokuvat ovat otettu 1995-1996 talvella. Yritin saada juoksevan Norman mahtumaan kokonaan kuvaan, mutta kuten näkyy, huonoin tuloksin. Entisenä ravurina Norma karautti ohitse niin nopeaan, ettei kuvaaja pysynyt mukana ;) Leiskan lyriikaksi valitsin pätkän Natasha Bedingfieldin biisistä Wild horses. Ja koska kuvista ei tekstiä varmaankaan pysty lukemaan, niin laitanpa sen tähän...

"All I want is the wind in my hair, to face the fear, but not feel scared. Wild horses I wanna be like you, throwing caution to the wind, I'll run free too. Wish I could recklessly love, like I'm longing to...I wanna run with the wild horses, I wanna run with the wild horses.."

Valitsin tämän lyriikan siksi, että se sopi valokuviin hyvin (wonder why ;)). Mutta en valinnut sitä pelkästään sen takia että tekstissäkin puhuttiin hevosista, vaan siksi että se kuvastaa lapsuuden ja nuoruuden hevoshulluja aikoja, kun halusi aina mennä katsomaan  hevosia jos se vaan oli mahdollista. Tällain aikuisempana tuo laulu koskettaa puhtaasti laulun sanoman takia. Vaikka edelleenkin pidän hevosia kauniina :)

Leiskan kulmiin laitoin hopeisia lumihiutale-ääriviivatarroja, jotta hopeinen kaunokirjoitus ei jäisi niin orvoksi. Leimasin journalingin isot kirjaimet Lidlin leimasimislla ja väritin sit hopeisella tussilla. Erotin tekstialueen ja valokuvat mustalla nauhalla.

Siinäpä se minun haastesivuni sitten onkin tällä kertaa..En voi sanoa, että olisin siihen täysin tyytyväinen...Mutta kyllä se nyt menettelee. Siitä tulee varmaan albumiin aloitussivu hevososiolle. Hevosista on tullut näpsittyä kuvia aikas paljon vuosien varrella...