Haaste # 45

JULKAISUJEN JÄLJILLÄ

Se voi olla lehden tai kirjan kansi, mainos, kuvasto tai tuote-esite. DVD-, CD-, tai LP-levyn kansi, miksei jokin muukin inspiroiva julkaisu. Mukaile julkaisun värimaailmaa, asettelua tai vaikkapa sanomaa. Liitä haastetyön yhteyteen kuva myös inspiraation lähteestä. Inspiroidu siis julkaisusta!

Tämänkertainen Inspiroidu-haaste oli aivan mahtava ja todella inspiroiva. Tulen varmasti kokeilemaan vastaisuudessakin muiden julkaisujen layoutteja =) Valitsin oman haastesivuni esimerkiksi elokuvan Love Actually DVD-kannen, koska ensinnäkin tuo kyseinen elokuva on yksi parhaimmista romanttisista komedioista mitä olen ikinä nähnyt ja toiseksi koska siinä on mitä mainioin layout. Tässä siis haastesivuni, johon on koottu erinäisiä kuvia kavereista jotka tapasin opiskeluaikoinani...

Pahoittelen jälleen kerran... Kuvien laatu on nyt tavallistakin huonompi, koska päätin ottaa valokuvat näin illalla ettei tarvitsisi perjantai aamupäivänä hosua...Värit ovat hieman vääristyneitä :( Naamat ovat jälleen sensuroitu kauniisti paperineliöillä ;) ...

 

 

Ja tässä alla on sitten se varsinainen esimerkkijulkaisu....(ihan kuin kukaan ei muuten tajuaisi ;) ) Kirjoitin omaan leiskaani tuonne alareunaan  romanttisen komedian sijaan toimintakomedia, koska se kuvastaa paremmin opiskelukavereiden kanssa tehtyjä toilailuja =)

Enpä viitsi sitten enempää leiskasta turista, koska se on aika turhaa ottaen huomioon ala-arvoiset valokuvat...Mutta jälleen, jos joku asia mietityttää niin kysäiskää ihmeessä :)