Haaste # 46

KATSO YLÖSPÄIN

Yleensä me katsomme eteenpäin ja niin tietysti pitääkin. Mutta kuinka usein oikeastaan tuleekaan keikautettua päätä taaksepäin ja katsottua ylöspäin? Kiinnostavia asioita löytyy myös ylempää. Jollekin se voi tarkoittaa luontoa - lintuja ja puita. Toisen mielenkiinnon kohteet voivat olla upeita rakennuksia, arkkitehtuuria kymmenissä kerroksissa ja kaduilla pää kallellaan kävelemistä. Kotoakin löytyy varmasti ylöspäin katseltavaa, eikä sen tarvitse tarkoittaa vain valkoista kattoa. Kurkota vaikka tähtiin asti - pääasia on nyt ylöspäin katsominen!

Hmmm...mistäköhän aiheesta sitä tämän haasteen toteuttaisi...No pilvistä tietenkin :) Pilvikuviahan mulla riittää pilvien alapuolelta niin kuin yläpuoleltakin ;) Nämä kuvat ovat otettu viime kesänä marjanpoimintareissulla ja minä tunnetusti tähyilin taivaalle kamerani kanssa (kyl mää poimin muutaman litran mustikoitakin, etten ihan täysin hyödytön ollut). Tässä siis Inspiroidu-haasteeseen osallistuva leiskani, joka voisi olla nimeltään vaikka Pilvipalapeli.

Kokosin maiseman 4:stä eri valokuvasta, koska maisema jatkui niissä kutakuinkin sopivasti. Järvi ja horisontissa olevat puut eivät valokuvissa oikeasti ole ihan noin mustat, mutta valitettavasti en saanut niitä paremmin näkyviin kun otin kuvan valmiista leiskasta. Minua jäi myös harmittamaan tuo teksti. Juuri nuo kirjaimet loppuivat kesken, joten karkaavat-sana jäi hieman tyngäksi. Onneksi siitä nyt tajuaa kuitenkin jotain.

Otin pilville mallia yhdestä skräppipaperista, mitä en vielä raaskinut käyttää (koska se on kakspuoleinen ja en vielä tiedä mitä sille toiselle puolelle olen tekemässä). Ja laitoin isoinpaan pilveen 3 strassitarraa tuomaan bling blingiä. En tiedä mitä tuo röpeliäinen paperi on nimeltään (viisaammat voi kertoa sen mulle jos tiedätte), mutta se tuo kivasti tekstuuria noihin pilviin. Kiinnitin pilvet tarkoituksella 3D-tyynytarroilla, jotta ne muodostaisivat hieman varjoja ja siten näyttäisivät enemmän taivaalla lipuvilta esimerkeiltään.

Tuon "napin" väsäsin valmiista vaahtomuoviympyrästä. En nyt sit tiedä näyttääkö se ihan kauheesti napilta...mut se siinä oli ajatuksena.