Tämä metsäkuva on otettu jo 13.5., mut enpäs ole "kiireiltäni" ehtinyt sitä tänne aikaisemmin laittamaan.

Metsässä on kiva käydä koiran kanssa lenkillä. Täytyy myöntää et välillä oon kyllä aikamoinen jänishousu, joka hätkähtää jokaista raksahdusta, ja silloin on vaikea nauttia metsän rauhasta. Tässä lähimetsässä en tosin pelkää villieläimiä, vaan kaikenkarvaisia pulsuja ja muita laitapuolenkulkijoita. Kerran esim. tuli metsään vievällä polulla vastaan mies, joka hakkasi itseään nyrkillä ohimolle samalla mumisten jotain omituista.

Tämän pilvimaisemakuvan otin eilen. Oli "pakko" ottaa kuva kun pilvet näytti jotenkin kovin raskailta. Noin puoli tuntia kuvan ottamisesta alkoikin ukkonen paukkua ja vettä sataan urakalla, joten ehkä nuo pilvet olivatkin jo melko täynnä vesipisaroita ja siksi roikkuivat lähempänä maan pintaa. Jos joku tietää, et saako digipokkarilla oikeasta salamasta otettua onnistuneita kuvia, niin hihkaiskaa ja kertokaa ihmeessä hyviä niksejä kameran asetuksista :)

Voikukkia on jo niin paljon että saisi seppeleen tehtyä. Haituvapalloja odotellessa ;)

Harmittaa, että tämä vanha maakellari ei saanut olla rauhassa teineiltä, vaan niiden täytyi mennä sinne riekkumaan ja hajottaan paikkoja. Nyt maakellaria on sit paikattu tuollasella levyllä, mikä ei sovi niin hyvin maakellarin vanhanaikaiseen ulkoasuun.

Ja loppuun kuva kukkivasta tuomesta.