En sittenkään malttanut olla osallistumasta tämänkertaiseen haasteeseen, vaikka aluksi luulin etten saa sitä millään tehtyä. Nimittäin haaste oli minulle todella vaikea, koska en yleensä harrasta kovin pitkiä journalingejä...

TARINANTÄYTEINEN SIVU

Täytä puolet työstä tarinalla. Teknisesti tämän voi toteuttaa joko jakamalla pinta-alan selkeästi kahtia tai sijoittamalla tekstiä sinne tänne, kunhan tarina täytää noin puolet pinta-alasta. Jos kirjoittaminen tuntuu vaikealta, mieti mitä kaikkea kertoisit kuvasta ja sen tapahtumista ystävällesi. Kertoisit varmasti enemmän kuin sen, että "tässä olemme lomalla". Kirjoita rohkeasti!

Tässä oma haasteleiskani. Taas tuli hieman näperrettyä, sillä tein journaling-lapun itse viivoineen päivineen. Pitäisi varmaankin ostaa edes yksi sellainen skräppipaperi, missä on tuollaiset reunat, niin voisin käyttää sitä sabluunana :)

Kuvat ovat otettu vuonna 2000, kun olin kaverini kanssa Englannissa 4 viikkoa. En viitsinyt journalingiin kirjoittaa noista lampaista (olisi varmaan selventänyt mukavasti sitä, miten lampaat liittyvät Stonehengeen), mutta ne tosiaan laidunsivat ihan niitylle tehdyn parkkipaikan vieressä.

Tekstiä riittää, mutta sisältö on kyllä tylsä kuin koulun oppitunti, pahoittelen ;) Teki mieli tehdä leiska, minkä aihe olisi todella henkilökohtainen (jotkut ovat ihanan rohkeasti kertoneet haastesivussaan heille tärkeistä asioista, mikä on hieno asia :) ), mutta en olisi tohtinut sitä kuitenkaan blogissa julkaista joten olisi ollut tylsää sensuroida niin iso osa leiskaa. Ehkäpä teen sen sivun joskus sitten vain itselleni...