Ajattelin tällä kertaa yhdistää kaksi haastetta yhteen leiskaan ajan puutteen takia. Niin saa kai toivottavasti tehdä, kun kerran sain inspiraation haasteleiskaani molemmista haasteista?
 

Aurinkoisen kesäpäivän kunniaksi tämän kertaisen haasteen aihe on "Kesän paras muisto". Sivun voi tehdä vaikka esineestä, tapahtumasta tai muistosta. Sinä itse päätät mikä on kesän paras muisto :). Aikajanaakaan en päätä eli vaikka tältä kesältä tai lapsuudesta.

Craftican Scrapbook Challenge #10 tuntui ensi lukemalta aika vaikealta, kun tuntuu että tämän kesän paras muisto antaa vielä odottaa itseään. Sen sijaan menneisyydestä ponnahti mieleen muisto, kun kohtasin oikean kunnon meren ensi kertaa. Se tapahtui Englannin reissulla vuonna 2000. Sitä ennen merenrantakokemukset olivat rajoittuneet  Kalajoen hiekkasärkille ja Yyteriin. Mutta Englannin Perranporthissa pääsin kävelemään Atlantin valtameren rannalle ja olisin voinut ihastella merta vaikka kuinka kauan.  Rannallekin oli ajautunut kaikenlaista "mielenkiintoista", merilevästä meduusojen limaisiin ruhoihin. Hassuinta tässä meri-intoilussani on se, että en varsinaisesti nauti meressä uimisesta. Meren pohjasta kun kasvaa kaikkia inhottavia kasveja ja siellä mönkii kaikenlaisia äyriäisiä jne. ;) Meri on myös jollain tavalla pelottavakin isoine aaltoineen ja syvyyksineen. Mut se vaan on niin kaunis, että meren kohdatessani hihkun intoa kuin pieni lapsi :)

Toinen haaste meni näin...

Inspiroidu-Haaste # 64

MONIPUOLISESTI NAUHOJA

Käytä erilaisia nauhoja kaikkein perinteisimmistä tavoista poiketen. Toiselle perinteinen saattaa tarkoittaa rusettia, toiselle rypyttämistä. Kokeile tehdä nauhoilla jotakin itsellesi uutta. Leimaa nauhaan tekstiä tai leikkaa niistä kuvioita. Täytä sivu pienillä ruseteilla tai rypytä nauhoja ympäri sivua. Kiinnitä liimaten, ommellen tai nitoen, pujottele nauhoja sirkkarenkaista tai luo koko työ nauhojen varaan. Nauhat voivat olla paljon muutakin kuin viivoja ja väriläiskiä - vaikkapa valokuvan kengissä ihan oikeina kengännauhoina!

Itselleni oli uutta käyttää nauhaa kehyksenä kuville. Nyt kun katselen valmista leiskaa, niin tuo turkoosi-ruskea nauha yhdessä valokuvien kanssa muistuttaa hieman filminauhaa. (siis ihan vähän vaan, eli saatan hyvin olla ainoa joka näkee sen niin ;) ) On kyllä vielä monta eri nauhankäyttötapaa kokeilematta, joten täytyy muistaa yrittää kokeilla niitä seuraavissa leiskoissa :)