Viime Juhannuksena mökin vieressä laidunsi lauma lampaita. Oli isoja ja pieniä sekä tietenkin yksi musta lammas. Eläinrakkaana ihmisenä olin ihan haltioissani, kun sain rapsuttaa ja syöttää niitä. Joka päivä tuli vietyä lampaille voikukanlehtiä ja siinä samalla otettua hillitön kasa kuvia ;) Päätin sit täyttää yhden sivun kokonaan lampaiden kuvilla. Otin lampaista niin monta kuvaa, että olisin voinut ihan hyvin tehdä muutamankin lammasleiskan. Mutta koska tuolta kyseiseltä Juhannukselta on niin paljon kuvia, etten voi omistaa useampaa sivua yhdelle aiheelle.

Mökin lähellä laidunsi myös lehmiä, mutta ne eivät tulleet rapsutusetäisyydelle. Piti siis vaan tyytyä valokuvaamaan niitä. Eli lehmäleiskakin on tulossa jossain vaiheessa työn alle :) Mutta tässä siis lammasleiska...

Veljen kihlattu sai sensuurin nimessä kasvojensa peitoksi keltaisen softisympyrän, eli ei siis kuulu leiskaan...No kaikki varmaan tajus sen ilman selitystäkin :)

Ne karitsat oli niin söpöjä =)

Maalasin chipboard-kirjaimet ensin valkoisella tekstinkorjauslakalla (toivottavasti se ei sisällä kauheeta määrää myrkkyjä ja syövytä mun lammaskuvia). Sitten liimasin kirjainten pintaan craft flockia tuomaan pehmeyttä. Ensin meinasin liimata kirjainten alle vielä vaaleanpunaista kartonkia reunustamaan kirjaimia, mutta en sit jaksanut alkaa enää taiteilemaan pikkusaksien kanssa. Oli kivaa vaihtelua täyttää sivu kokonaan valokuvilla, vaikka kuvien asetteleminen ja leikkaaminen olikin haastavaa.