Craftica Scrapbooking Challenge #13 aiheena oli tällä kertaa "Muisto muistossa". Eli haasteena oli tehdä sivu johon on tallennettu muisto esim. lapsen ensimmäinen hammas, hiuskiehkura, lomareissun hiekkaa tai pääsylippu jne.
 
Valitsin omaan haasteleiskaani muistoiksi Lontoon metrokartan ja One-day-travelcard -lippuja. Säästin Englannin matkalla kaikki liput, joten niitä riittää (eikä kaikki edes mahtuneet tähän leiskaan). Metropolitan line oli se linja mitä tuli pakostakin aina käytettyä, sen varrelta hypättiin sit aina välillä muillekin linjoille.
 
En nyt jaksanut alkaa kirjoittaan journalingia, kun en oikein osannut sitä sijoittaa mihinkään leiskassa. Sinänsä harmi koska muutama tarinakin olisi ollut valmiina mielessä. Jos teille tulee mieleen joku paikka mihin journalingin voisi sijoittaa, niin vinkatkaa ihmeessä :) Saatan sit lisätä sen myöhemmin leiskaan...
 
 
 
Kiinnitin kartan siten että sen saa vielä auki. Eihän sitä tiedä vaikka sitä tarvitsisi vielä joskus ;) (Ihan kuin en muka saisi uutta ja päivitettyä karttaa sit tarvittaessa asemalta ;) )
 
 
Metrolinjojen jatkaminen kartan ulkopuolelle oli se idea mistä kaikki lähti liikkeelle. Tätä ideaa en kyllä olisi lähtenyt toteuttaan, jos mulla ei olisi ollut Lidl:in askartelupakkauksesta saatuja valmiita paperisuikaleita (ainoastaan harmaan ja ruskean raidan jouduin itse leikkaan)...Eli kakspuoleisella teipillä kiinnitin aina paperisuikaletta toisen päälle (suikaleet oli sopivasti 2 kertaa noiden raitojen paksuisia) ja viimeisestä suikaleesta leikkasin puolet pois...Jatkoin linjoja myös kartan vasemmalle puolelle geelikynillä, mutta kynissä ei ollut ihan täysin vastaavia värejä olemassa, joten en kehtaa niistä nyt lähikuvaa tänne julkaista ;)
 
 
Lipuissa näkyy tuo London Underground -merkki, mistä poimin idean tolle leiskan taustalle.