Nyt kun olen saanut ajatukset hetkeksi irti joulukorteista, niin sain vähän muutakin tehtyä =) Skräppäilin eilen leiskan kuvista, mitkä nyt eivät ole kovin ajankohtaisia...Otin kevään ja kesän aikana läjän kuvia omenapuusta. Omenapuu ei sinänsä ole mikään maailman kiehtovin kuvauskohde, mutta minulle omenapuun kukkiminen on kuin lupaus kesäsästä. Kukat ilmestyvät toukokuun lopussa ja silloin myös yleensä koulut loppuivat, eli kukkiminen toimi myös merkkinä kesäloman alkamisesta (kätevää jos ei vaikka omista kalenteria... ;) ). Kukkiminen ei kestä kauhean kauaa, mutta silloin omenapuut ovat mielestäni kauneimmillaan.

Ja kuten mainitsin, niin tosiaan kuvia tuli otettua aika paljon. Se olikin ongelma, kun eihän ne kaikki mahdu samalle sivulle. Enkä sit halunnut "tuhlata" montaa sivua samalle (ja ei niin merkittävälle) aiheelle. No kuvia hetken pyöriteltyäni huomasin, että kuvia löytyi aina pareittain. Eli siis että olin ottanut kuvan esim. nupullaan olevista kukista ja myös yleisen kuvan oksista samalla hetkellä. Siitä sain idean, että leikkaan lähikuvista nuput, kukat sekä omenan irti ja liitän ne oksakuviin 3D-tarroilla. Ja tällainen leiska sit syntyi...

Noi paperikukat ostin Kädentaidot-messuilta oikeastaan juuri silmällä pitäen tätä omenapuu-aihetta :) Lisäsin niihin vain keskelle tuollaiset helmitarrat.