Nyt kun blogin päivityksestä on kulunut aikaa, niin ajattelin sit tunkea tänne sisältöä roppakaupalla ja kertaheitolla. Sitä kun ei tiedä koska sitä taas saa aikaiseksi tänne jotain julkaista :)

Jolukortteja olisi nyt tarjolla...En kaikista korteista jaksa tänne kirjoittaa, joten jos herää kysymyksiä niin kommenttia kehiin :) Ja muutenkin on kiva saada palautetta ja parannusehdotuksia =)

Tää piparikortti on taas sellanen helistinkortti, eli piparit ja hile pomppivat iloisesti kehyksien sisällä :) Hyvää Joulua -kyltistä tuli vahingossa kaulimen näköinen, onnkesi sopii aiheeseen =)

Tän alla olevan lumiukkokortin 3D-lumiukkoon sain idean eräästä englantilaisesta korttilehdestä. Lumiukon maha koostuu 3:sta ympyrästä, mitkä on taitettu keskeltä ja sit ommeltu mustalla villalangalla yhteen. Hile ja crackle, sekä oikeastaan kaikki muu paitsi tuo 3D osuus, oli ihan omaa ideointia :)

Nämä huuraoksat oli ihan mun lempparitekniikka tänä joulukorttisesonkina. Eli leimasin ensin valkoisella nuo oksat (Inkadinkadoo-leimasinsetti) ja sit liimakynällä "väritin" oksien osia ja sit ripottelin valkoista hilettä päälle.