Tässäpä muutama talvinen kuva piristämään maanantaita =) Tänä talvena on ollut niin kauniit kelit, että kuvattavaa on riittänyt. Kamera on täytynyt ottaa mukaan jokaiselle koiranulkoulutus-lenkille, ettei vain jäisi mitään kaunista kuvaamatta. Harmi vaan että muutama kuva on jäänyt ottamatta siitä yksinkertaisesta syystä, että kameran akku on hyytynyt pakkasessa.

Puiden latvoja on tullut jälleen tuijoteltua...

Kun katsoin tätä seuraavaa kuvaa kotona, niin yllätyin iloisesti. Puun latvassa nökötti lintu :) En ollut huomannut sitä kuvatessani ollenkaan. Luulisi olevan kylmä istua näillä keleillä puunlatvassa, hyrrrr :)

Kuu...

Auringonpaistetta puiden välistä...Harmi vaan että auringonvalo on tehnyt näihin kuviin tuollaiset juovat. Jos joku fiksu tietää, niin kertokaa ihmeessä jos on olemassa joku asetus millä noita juovia ei tule kuviin. Olisin hyvin kiitollinen :)

Tää seuraava kuva oli pakko ottaa, kun taivas näyttää ihan vesivärimaalaukselta. Ilmeisesti kylmä sää sai suihkarien jäljet pysyyn aika kauan taivaalla.

Kukas se metsään on nukahtanut, ei auta ottaa torkkuja talvisäässä ;) Oli pakko ottaa kuva kun toi kaatunut puunrunko lumikinoksineen näyttää ihan selällään torkkuvalta ihmiseltä ;) Ainakin toivon niin että kevään tullessa ja lumen sulaessa alta paljastuu puunrunko...

Lovebirds =) Jännä miten lähes poikkeuksetta noi linnut istuu pareittain. Lukuunottamatta tuota yhtä kolmen kimppaa :D

Ja tokihan sitä pitää taas antaa krediitit kuvausassistentille, joka kärsivällisesti istuu odottamassa kun minä räpsin miljoona kuvaa aina yhdestä kohteesta ;)

Tää seuraava kuva on mun lemppari kaikista tähänastisista tän talven kuvista ja siihen onkin sit hyvä päättää tämänkertainen kuvapläjäys =)