P*skarteluhaaste #75 tuli sopivaan aikaan, kun suunnittelin synttärikorttia 1-vuotiaalle. Haasteen mukaisesti kortissa tuli käyttää huopaa jollain tavalla ja niinpä rakensin kortin ison huopaisen ykkösen ympärille :)

Tällä kertaa voisin kertoa vähän kortin tekovaiheistakin...

Elikkäs korttipohja on valkoinen ja siihen leikkasin kuvioleikkurilla piparireunan. Päälle liimasin skräppipaperia, mihin leikkasin tähtileikkurilla aukon. Paperin reunaa tummensin punaisella leimasinmusteella. Ykkösen leikkasin Tiimarin huovasta. Myös nallekuva on Tiimarista. Paperikukkia koristelin strasseilla ja Käsityömessuilta ostamallani ihanalla kimallekynällä. Kortin sisälle liimasin punaisen paperin, jotta piparireuna erottuisi paremmin. Onnittelutekstiä varten liimasin valkoisen kartonginpalan punaisen paperin päälle ja nurkkaan liimasin vielä kortin etupuolen paperista leikkaamani tähden.

Kortti meni Elinarskun aurinkoiselle tyttöselle ja mikä hauskinta...Huomasin lauantaina että Elinarsku oli postannut tyttärelleen tekemänsä kortin ja sattumoisin olemme molemmat inspiroituneet hieman samalla tavalla :) Pilkullista paperia ja samoja värejä sekä huopaykkönen...

No mutta tässäpä tämä postaus tällä kertaa. Nyt mää ihan oikeasti yritän alkaa päivittään tätä blogia, sillä varastossa olisi kuvia skräppisivuista kokonaisen albumillisen verran sekä joulukortteja. Eli jos joku tätä blogia vielä jaksaa seurata (kaiken tämän hiljaiselon jälkeen), niin älkää luovuttako vielä :)