Ääh, taas myöhästyin P'skarteluhaasteesta...Viime viikolla haasteen aiheena oli itsetehty koriste ja tein tän kortin sen pohjalta, mut kas kummaa, en saanut korttia valmiiksi ajoissa :(

No mut pääasia kaiketi on että ylipäätään inspiroituu askarteleen, ehtii sitten haasteeseen tai ei... :) Ja taas muuten tuli uusi kaava tehtyä kokoelmiin ;)

Huopaykkönen esiintyy jälleen, se vaan jotenkin sopii tuollaisen pikkutaaperon onnittelukorttiin :)

Piirsin auton kaavan ensin ruutupaperille ja leikkelin sen sitten osiin. Kaavan mukaan sitten leikkasin kartongista auton eri osat. Siten oli helpompi  maalata "auton kori" helmiäisakryylivärillä ja levittää glossy accentti ikkunaosuuksille ja etu- ja takavaloihin. Tämänkin opin virheiden kautta, nimittäin korttiin päätynyt auto oli kakkosversio. Ensimmäisestä versiosta tuli sen verran sotkuisempi, että se häiritsi omaa silmää ;)

Renkaisiin sain kiiltävän mustan pinnan 3D-geelikynällä. Vanteet leikkasin hopeisesta kartongista, mihin sitten piirtelin glitterkynällä ja mustalla tussilla.

Onnittelukyltin teksti on leikattu skräppipaperista. Välissä olevaa punaista kartonkia väritin geelikynällä.

Ja sit loppuun...Kertokaa mulle vähän blogietiketistä. Eli siis kun joku kommentoi sun päivitystä ja esimerkiksi kysyy jotain, niin tulisiko bloginkirjoittajan vastata kommentin perään omaan blogiin vai mennä sen kommentoijan sivulle kirjoittamaan vastaus johonkin hänen päivityksistään.

Molempia tapoja näkee ja molemmissa tavoissa on omat puolensa.

Jos vastaa kommentin perään omalla sivullaan, niin muut lukijat näkevät samalla vastauksen, eikä heidän tarvitse lähteä etsimään vastausta muusta blogista (jos vaikka sattuivat ihmettelemään samaa asiaa kuin kommentoijakin). Mutta sit se joka alunperin kommentoi ja kysyi jotain asiaa, joutuu käymään tarkistelemassa et josko bloginpitäjä olisi vastannut jotain kommenttiin.

Jos taas menee kommentinkirjoittajan blogiin ja vastaa siellä, niin sitten kysyjä saa samalla ehkä kivan kommentin koskien hänen omia askartelujaan samalla kun saa vastauksen kysymykseensä.

Itse käytän vähän molempia tapoja riippuen siitä kuinka laiskalla päällä olen. Mutta onko tätä asiaa koskien olemassa joku etikettisääntö?

Oon ollut viime aikoina tosi laiska vieraileen muiden blogeissa ja kommentoinneissa...Anteeksi siis siitä :) Välillä tuntuu vaan siltä että toistaa itseään, kun kaikki tekee niin kivoja askartelujuttuja jne. Sit kaikki on vaan niin söpöö, kaunista, ihanaa, hienoa, upeeta yms. ihqua...;)