Ajattelin nyt laitella näitä hääalbumin sivuja vähän tiheämmässä tahdissa, koska niitä on jäljellä vielä jonkinverran. Josko sit sais aikaseksi tehdä omiakin leiskoja ja sais tänne päivitettyä tuoreempiakin tekeleitä.

Kun katselin tän reissun materiaaleja (nihin ei muuten kuulunut yhtään valokuvaa, vaan ainoastaan esitteitä), sain inspiraation tehdä tuollainen tienviitta-härpäkkeen. Ja sit kun sain sen tehtyä, niin aloin miettiin et mihin ne esitteistä leikatut jutut sais mahtuun. Työnsin ne sit leiskan reunoille ja leikkelin niitä reilulla kädellä sekä asettelin päällekäin, et sain tärkeimmät jutut esille. Lappeenrannan linnoitus ja satama- kartta on kiinnitetty siten, että se aukeaa haitarina.

Tienviittahärpäkkeen materiaalit: harmaa, sininen ja valkoinen kartonki, sininen Dymo-nauha, glossy accentti, tarrakirjaimet sekä pieni suomenlippu, mikä on leikattu esitteestä ja päällystetty myös glossyllä.

Tää auto ja kamera on leikattu paperista, mikä on tullut jonkun askartelulehden mukana. Liimasin kuvat kartongille ja sit vaan glossyä pintaan, jälleen kerran.