Nyt sitten sain aikaiseksi osallistua tähän Inspiroidu-haasteeseen. Olen kyllä yrittänyt monta kertaa aiemminkin osallistua, mutta aina on tullut joku este (kuva ei sovi, materiaali ei sovi väreihin jne.)...Nyt oli kivan laaja aihe haasteessa, joten oikeastaan mikä tahansa kuva kävi leiskaan.

No mut enenpiä lässyttämättä tässä haasteeseen osallistuva leiskani.

Mitäs siitä kertoisin...Hämähäkin verkko on piirretty puuvärillä ja pastelliliidulla. Hämähäkki on väsätty paperista ja sen silminä toimivat punaiset strassit. Kurpitsa-lyhdyt ovat kiiltokuvia (todella vanhoja sellaisia). Leikkasin niihin silmille, nenille sekä suille aukot ja taakse liimasin keltaisen paperin antamaan mielikuvan sisällä palavasta kynttilästä. Syvyysvaikutelman aukoille loin mustalla tussilla.

Seuraavaksi turhaa tietoa...Valokuvien alla olevassa mustassa kartongissa näkyvät pienemmät reiät on tehty todella vanhalla bussilippujen merkkauslaitteella (nimitys ei varmaankaan ole virallinen). Se on kulkeutunut minulle papalta.  Täytyykin napata siitä kuva joskus ja laittaa tänne. Vaikka eipä se kovin kiehtova laite ole, sillä on ainoastaan tunnearvoa.