Johan nyt kun taas on päässyt lipsahtaan taukoa näissä päivityksissä :(

No mut nyt ajattelin sunnuntain kunniaksi esitellä teille hääalbumin liikunnallisen harrastusaukeaman. Ja samalla poden lievää huonoa omaatuntoa, kun kauniista kevätsäästä huolimatta en saanut raahattua itseäni tänään (lue: tänäänkään ;)) hiihtoladulle...

Materiaali, mitä sain albumia varten, oli varsin kirjavaa... Ja välillä täytyi kyllä hieroa laiskoja älynystyröitä oikein tosissaan, että sain aseteltua kaikenlaiset erilaiset kuvat, esitteet ja muut jutut samalle sivulle. Tähän sivuun taisin käyttää apuna jotain pagemapseista (mitkä oli lainassa Elinarskulta), mut en kyl muista enää minkä vuoden ja minkä kuukauden malli oli kyseessä.

Tee-se-itse -koristeina (leiskan oikeassa yläreunassa) toimivat kuvioleikkurilla suunnistuskartasta leikkaamani pikkupiparit, mitkä on luonnollisesti kuorrutettu glossy accentilla ;)

Suunistustuloksille tein oman pienen taskun skräppipaperista.

Olen monilla nähnyt blogeissa tämän keinon korostaa päivämäärää ja päätin kokeilla sitä itsekin. Eli jälleen toistuu piparikuvio. Tällä kertaa rei'itettynä, jotta se toimisi kehyksenä.

Onneksi on tullut säilytettyä vanhoja taskukalentereita, koska niistä saa kätevästi leikattua tällaisia yksityiskohtia :)

Suunnistuksesta koripalloiluun...

Ostin tän koripalloaiheisen paperin joskus Papruksesta ja olin siitä jo ehtinyt napsaista palan synttärikorttiin. Se sanelikin aika pitkälle asettelun tän leiskan kohdalla. Revin aukkoa suuremmaksi ja asettelin valokuvat ja pääsyliput ikään kuin pilkistämään aukosta.

Leiskan kulmiin tein tuollaiset nauhakoristelut, kun sattui olemaan tuollaista "koripallonväristä" nauhaa metritolkulla omassa nauhalaatikossa ;)

Seuraavassa päivityksessä onkin sitten ystävänpäiväkortteja =D

OIKEIN HYVÄÄ HUOMISTA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ KAIKILLE <3