Kolmenkympin kriisi on niin vanhanaikaista....;)

Tämänkertaisen haasteen tarkoitus oli skräpätä merkityksellinen ikä ja kenties mitä ajatuksia se herättää. Musta tuntuu että olen jo ehtinyt skräpätä kaikki perinteiset merkkipaaluiät. Lopulta päädyin sit tekemään leiskan ns. 28 vuoden kriisistä (tai oikeastaan 27 ja vuosi siitä eteenpäin...). Tuntuu et nykyään kolmenkympinkriisikin on useimmilla aikaistunut ja niin myös minulla. En halunnut paljastaa tänne blogiin journalingia, kun se on niin henkilökohtainen, mutta siis pohdin lähinnä sitä miksi se kriisi iski. Ja yksi syy siihen on että itselleni asettamani tavoitteet eivät ole vielä tähänkään ikään mennessä toteutuneet ja se on kovin ahdistavaa :( Ja tavoitteilla tarkoitan sellaisia asioita, mitä olen aina ennen kuvitellut että tämänikäisen "aikuisen" kuuluisi olla saavuttanut.  Mutta tässä siis leiskani, ja jälleen hieman viimetipassa.

Eli siis jemmasin journalingin kuvan alle. Raotin lappua nyt sen verran että näkyy millanen se suurinpiirtein on...Elinarsku on joskus yhdistänyt tämän saman paperin ja noi perhoset omassa leiskassaan, et jos jotenkin näyttää tutulta... Toteutus on kuitenkin erilainen, jotta ei mene ihan apinoinniksi ;) Mun mielestä noi perhoset vaan sopii niin hyvin väreiltään tohon paperiin.

Leikkasin taustapaperin kiehkuroita askarteluveitsellä irti ja asetin ne muiden papereiden päälle.

Otsikkoon en oo kauheen tyytyväinen. Väsäsin numerot  itse ruskeasta kartongista. Päällystin numerot crackle accentillä, minkä levitin siveltimellä. Näin numeroissa ei näy rakoilua, vaan niihin tuli tuollainen hieman erilainen ja kiiltävämpi pinta. Ja sit vaan hilettä reunaan.