Haaste # 40

AAMU / SusannaMay & Ella Eliisa

Mitä aamu tarkoittaa omassa arjessasi? Onko jokainen aamu samanlainen, kulkevatko aamut puoliunessa vai oletko kenties aamuihminen? Miltä aamu näyttää jossain muualla kuin kotona? Onko aamu uuden päivän alku, vai päättääkö se kenties edellisen päivän? Jos teet yötyötä, näet aamun ehkä eri tavalla kuin joku muu. Muistatko jonkin aamun erityisen hyvin? Mitä tapahtuu ilman jokapäiväistä aamukahvia? Onko aamu ihanin vai ehkä kamalin aika päivästä? Tulkitse vapaasti sanaa aamu, toteutustapa on vapaa.

Tällä kertaa tein sivun siitä miten päivä alkoi lomamatkalla Bulgariassa Sunny beachin hotellilla. Hotellin hintaan kuului aamupala ja siitä kuvat kertovat. Harmi kun ei tullut otettua kuvia niistä ihanista suklaa- ja cremetäytteisistä minicroissanteista mitä siellä oli aina tarjolla. Nyt kuva antaa hieman turhan terveellisen kuvan aamupalan sisällöstä ;) Ryhmäkuva on aika hauska oudolla tavalla (pahoittelen sensurointia). Se on otettu aamuna jota edelsi illan juhlinta ja ilmeet olivat todella tympeät kaikilla. Kuvasta ei voisi päätellä että kyllä siellä matkalla ihan hauskaakin oli...

No mut tässä itse sivu...

Aikas simppeli sivu ja jokseenkin lapsellinen, mutta en vaan millään keksinyt miten olisin sivun toteuttanut hienommin :( Pilvi kuvastaa kuvan ankeita ilmeitä...Niin ja tuon ryhmäkuvan alla on piilossa journaling, minkä saa esiin vetämällä satiininauhasta tehtyä vedintä. Journalingissä kerron juuri tuosta ankeasta hangover-aamusta.