Kengasalan Vehoniemessä sijaitsee näkötorni ja automuseo. Käytiin siellä veljen kanssa munkinhakureissulla ;)

 Näkötorni

 Näkötornin rappuset

Yllä näkymä näkötornista. Nämä näkymät eivät taida paljoa vaihdella, vaikka niitä katselisi eri näkötorneista. Aina löytyy järvi, metsää horisontissa ja muutama mänty tornin vieressä...

Nam, nam =) Hyvää oli. Todella rasvaisia ja rapealla pinnalla oli runsaasti sokeria. Täydellistä terveysruokaa ;) Mut ihan hyvällä omallatunnolla söin omani, koska kiipesinhän sentään monta rappusta näkötorniin :)

Paikalla olivat myös maskottikoirat...kuvassa nöffeistä toinen. Kävi niin sääliksi varjossa makaavaa karvaturria, kun kieli roikku ulkona ja silmistä vuosi rähmä :( Lämpöasteita kun oli tosiaan sen +27 astetta.

Automuseossa oli kaikenlaisia vanhoja autoja, pyöriä, moottoripyöriä...Voi kun olis kiva päästä ajelulle tuollaisilla vahoilla autoilla. Kyyti ei varmaankaan ole kovin tasaista ottaen huomioon joidenkin autojen puiset jouset ja vanteet, mut tunnelma olisi varmaan ihanan nostalginen. Sit vielä kun olisi joku vanhanajan mekko päällä, aijai...:)

Yllä olevassa kuvassa näkyy 100 vuotta vanha ajoneuvo.

 

Nokkakoristeita...

 Vanha bensapumppu

Ja löytyhän sieltä söpö 60-luvun Vespa :)

Käytiin sit myös Roineen rannassa pällistelemässä maisemia. Oli aika voimien koettelemus laskeutua korkealta harjulta rannalle tuolla helteellä ylämäestä puhumattakaan. Kyllä riitti rappusia...ei tullut tosin puuskutukselta laskettua, et kuinka monta ;)