Haaste # 43

UNOHTUMATON PÄIVÄ / Ella Eliisa

Vaikka ensimmäiseksi tulisikin mieleen jotain hyvin perinteistä, mikä muu päivä voisi olla ikimuistoinen? Tieto opiskelupaikan saamisesta tai ylennys työpaikalla? Ensimmäisen oman asunnon avaimien luovutus? Ajokortin saaminen tai ensimmäisen oman auton ostaminen? Ammatillinen saavutus tai läpimurto tutkimuksessa? Oman idolin tai julkkiksen tapaaminen? Pitkäaikaisen haaveen toteutuminen tai yllättävältä taholta tullut tunnustus? Ehkä jopa lottovoitto sanan varsinaisessa merkityksessä? Haluat muistaa päivän aina, mutta se ei välttämättä tule ensimmäisenä mieleen unohtumattomasta päivästä puhuttaessa.

Kiva haaste ja jälleen sain aikaiseksi postata oman haastesivun näin viimetipassa.. Mulla oli muutama eri aihe mielessä kun aloin suunnittelemaan sivua, joten täytyypi toteuttaa ne muut aiheet hieman myöhemmin. Päädyin tekemään haastesivuni pari vuotta vanhasta konsertti-illasta. Nimittäin Lenny Kravitzin keikasta Hartwall areenalla 4.7.2005. Enpäs ollut sitä ennen, enkä sen jälkeenkään kokenut mitään niin hienoa keikkaa kuin tuo Lennyn keikka. Aivan mahtava esiintyjä, joka ei tarvitse hillitöntä pyrotekniikkaa ja kymmeniä vaatteidenvaihtoja luomaan tunnelmaa.

Joten tässäpä haasteleiskani. Tosin en tiedä tuliko siitä ihan niin hieno kuin Lennyn konsertti olisi ansainnut ;)

Valokuvan yläkulmassa oikealla on pieni pahviympyrä, missä lukee Thinking of you. Se on valmis tagi Cardmakerin lehtiöstä. Laitoin sen tuohon siksi että Lennyn yksi biisi on nimeltään Thinking of you :)

En ole varma että onko sivulla tarpeeksi tavaraa ja saatankin jossain vaiheessa lisätä esim. Lennyn konsertissa laulamien laulujen nimiä pienillä kirjaimilla. Täytyy vain ensiksi löytää jostain se lista...Idea laittaa kitara tuollain sivun reunaan tuli skräppipaperista, mikä muistaakseni oli DCWV:n Rockstar paperilehtiössä (minkä ostan kyllä joskus sitten kun on ylimääräistä rahaa). En jaksa nyt ruveta listaamaan kaikkia materiaaleja...jälleen kerran käytin todella yksinkertaisia menetelmiä ja materiaaleja...mutta jos jäitte miettimään jotain, niin kysykää ihmeessä.