Tällä kertaa piti käyttää maalia leiskassa. Onneksi olin just vähän aika sitten ostanut Tiimarista helmiäis-akryylimaalit, joiden kuulemma pitäisi olla hapottomia (niin se myyjä ainakin sanoi, ellei sit valehdellu vaan siks et sais mut ostaan ne maalit). Muuten ei olis ollut mahdollisuutta osallistua tähän haasteeseen, kun en oikein omista maaleja.

Mun haasteleiskasta löytyy maalia kynsilakkapullosta ja on sitä vähän roiskahtanut muuallekin :) Eli siis aiheena on Bulgarian reissulla otetut manikyyrit :)

Liitin tuohon vasempaan alanurkkaan tuon alkuperäisen mainoksen siitä kauneussalongista, missä me käytiin ottaan ne manikyyrit. Mainos on kiinni ainoastaan teipillä yläreunasta, jotta sen voi vielä nostaa ylös ja lukea hinnastoa takapuolelta. Halusin jättää hinnaston luettavaksi, koska se oli kirjoitettu suomeksi ja mukana oli muutama kirjoitusvirhekin ;) Niin se vaan on Bulgariastakin muokkautunut Kanarian saarten kaltainen turistirysä, missä osataan jo vähän suomeakin turistien houkuttelemiseksi...

Noi maaliroiskeet ei nyt ihan onnistunut, niin kuin piti. Liekö sit syynä huonot siveltimet vai ruosteessa oleva maalaaja ;)

Täytyy sanoa, että käytin tähän leiskaan kyllä omitusen hempeitä ja karkkisia värejä. Ei kuulu mun tapoihin...;)  Mutta jotenkin tuohon manikyyriaiheeseen sopii tuollaiset purkkabarbie-värit :)