Tällä kertaa Inspiroidu-haasteessa oli kyse kuvien ronskista käsittelystä. Kun näin esimerkkisivun, olin ihan tohkeissani että tosi kiva ja erilainen haaste. Näytti tosi mageelta se käsittely ja sopi kivasti leiskaan ja kuvaan. Mutta sitten kun aloin miettiin omaa haastesivua, niin tuntui ettei millään raaskis repiä mitään kuvista. Lopulta päädyin sit vaan viilailemaan reunoja ja leikkaamaan kulmia, kun en kyennyt muuhun. Haluan kyllä ehdottomasti jatkossakin kokeilla "tuhota" valokuvia, koska siten saa leiskoihin vähän luonnetta. Erityisesti haluaisin kokeilla leikata valokuvan osiin (ei kauheen pieniin osiin kylläkään) ja tehdä mosaiikin. Ja jotain kuvaa kyllä tulen repimään, sit joskus... ;) Mutta tässä siis oma haasteeseen osallistuva leiskani.

Otsikko on tehty Tiimarin softis-kirjaimilla. Kuvasta ei varmaankaan kauhean hyvin näe, mutta kirjainten alle olen liimannut, vähän eri kohtaan kuin varsinaiset kirjaimet, ne valkoiset tarrojen taustapaperit. Ajattelin että siten otsikko erottuisi paremmin paperista ja loisi syvyysvaikutelmaa, tai jotain...

Valokuvista nipsaisin Fiskarsin Corner Edgers -saksilla kulmat pyöreiks. Ja sit viilasin hiekkapaperikynsiviilalla reunat valkoisiksi. Noi sisemmät viivat tein kynsinauhaleikkurilla. Siinä kun on kätevästi kaksi terävähköä kärkeä vierekkäin. Tein siis valokuville manikyyrin ;) Ajattelin että ne sisemmät viivat sopisi kuviin, koska kuvien taivaallakin menee suihkarien tekemiä valkoisia vanoja. (Valokuvat löytyvät jälleen blogistani, jos joku haluaa nähdä ne tarkemmin.) Noiden  sulkien tarkoitusta en oikein osaa sen kummemmin selitellä, ne vaan täyttää tyhjiä kohtia...Taustapaperin reunoja yritin tuhria valkoisella leimasinmusteella, mutta eipä se juuri paperista erotu. Yritin saada vähän samaa ilmettä paperille kuin mitä viilatuissa valokuvissakin oli. Olisi varmaan pitänyt kokeilla valkoisella pastelliliidulla, mutta en enää illalla jaksanut alkaa sillä sotkemaan.