Viime kesänä aloitin pitkän urakan... Olin luvannut häälahjaksi tehdä skräppikirjan, johon tulisi muistoja hääparin yhteisen taipaleen varrelta. Projekti venyi ja vanui, kun minulle selvisi että mihin oikein olin lupautunut. Olikin yllättävän vaikeaa skräpätä joidenkin toisten kokemista ja tekemistä asioista, vaikka sainkin ihan kivasti valokuvia, oheismateriaalia sekä valokuviin liittyviä tarinoita. Lisäksi mietin jatkuvasti millaisista väreistä ja tyyleistä aviopari pitäisi jne. Tiesin sen verran, että mitään röyhelö-hörhelö-pinkkiä ei saisi löytyä sivuilta ja että vihreä oli teemavärinä häissä. Loppujen lopuksi jouduin pahoittelemaan sitä että en yksinkertaisesti saisi albumia valmiiksi syyskuun häihin. Mutta onneksi hääparia ei se haitannut, koska he menivät häämatkalle heti häiden perään eivätkä siten olisi ehtineet albumiin tutustuakaan. Sainpahan albumiin siten lisättyä myös itse häistä kuvia :) Loppu hyvin kaikki hyvin =)

No mutta se riittänee pohjustukseksi. Eli nytpä siis aloitan päivitysurakan. Tiputtelen tänne blogiin albuminsivuja osissa, joskus ajastettuna ja joskus ihan reaaliajassa, suurin piirtein muutaman päivän välein. Elikkä tervetuloa niitä katselemaan =)

Itse albumi on American Craftsin ja hankin se Bellesistä (missä oli muuten aivan mahtava palvelu, kiitos siis heille =)). Ja väriksi tietenkin valitsin hääteeman mukaisesti koivu-värin.

Kanteen ei riittänyt sopivaa valokuvaa, joten paskartelin tällaisen "aukontäytteen" ;) Materiaaleina Tiimarin skräppipaperi ja leikelty Tiimarista ostettu paperinen sydämenmallinen muffinssialusta (tai mikälie kahvikupin alunen).

Ja seuraavana vuorossa ensimmäinen varsinainen sivu..

Mun teki kauheasti mieli jostain kumman syystä kirjoittaa otsikoksi Alkuräjähdys, mutta päädyin neutraalimpaan versioon ;)  Hääpari tapasi toisensa ensimmäisen kerran Uuden Vuoden aattona ja siksi siis ilotulitteita valokuvissa ja hieman tyyliteltynä myös leiskan koristelussakin. Korostin muutamia sanoja, muuten käsinkirjoitetussa tarinoinnissa, käyttämällä Dymoa.

Ja tosiaan noi muut mustat palkit on sensurointia, kuten varmaan arvasittekin :) Jatkossa tulette näkemään muitakin kökköjä sensurointikeinoja, kuten esim. värikkäitä softis-paloja ;) Ja täytyy kaiketi varoittaa myös huonosta kuvanlaadusta  joidenkin sivujen kohdalla (kuten esim. tämäkin leiskakuva, mikä on melko sumea). Jouduin loppujen lopuksi valokuvaamaan albuminsivut kiireessä vähän ennen kuin luovutin lahjan avioparille...niin tyypillistä minua jättää asiat viimetippaan ;b

Tähän loppuun aivan mahtava Viivi ja Wagner sarjis =D Samaistun Wagneriin tässä asiassa ja olen tunnettu siitä että tykkään lisätä kermavaahtoa kaikkiin jälkkäreihin...Kermavaahtoa ei vaan voi olla koskaan liikaa ;)!!!!!!!!

HYVÄÄ VIIKONLOPPUA KAIKILLE =D