Okei, okei...oon ollut todella hiljaa blogini päivitysten kanssa. Mutta siihen on muutama ihan (ainakin omasta mielestäni) kelpo syy. Ensinnäkin joulukortit vei hetkeksi askarteluinnon kokonaan, sit jouluna tuli vain syötyä ja löffäiltyä =en askarrellut, en ottanut kuvia jne. Lisäks mulle tuli uskonpuute koko mun blogiin surkean kameran takia :(

No mut joulupukki oli kuullut (kuka ei olisi kuullut ;) ) kun valitan aina kamerastani, joten nyt omistan hienon joulunpunaisen digipokkarin, JEEE! MUTTA, rakkaat blogini lukijat se ei suinkaan tarkoita sitä että pääsisitte heti katselemaan uudella kameralla otettuja kuvia, ehei. Mun maailmassa mikään ei ole näin helppoa...Kaiken tämän riemun pilasi se hetki kun yritin siirtää kuvia kamerasta tietokoneelle...Vanhassa tietokoneessa kun ei ole HI-SPEED USB -porttia. Joten nyt tietokone on lähdössä vaihtoon ja siten en voi edelleenkään julkaista blogissani vähänkään parempilaatuisia kuvia. Voitte kuvitella ketutuksen määrän ;(

No mut kaikesta huolimatta lätkäisen tänne nyt joulukorttien kakkososan huonoin kuvin...So that the angry mob won't attack ;)





Yritän vähän nyt sit selventää mitä kuvissa näkyy..Eli kortti on tehty itseleikatusta kaksosaisesta korttipohjasta, mutta siihen on lisätty 3D-tarratyynyillä tuo päällimmäinen "kehys"(kohokuvioitua lidlin kartonkia). Se tuo vähän syvyysvaikutelmaa tuohon maisemaan. Toi maisemakin on koottu siten että 3 eriväristä hankipalaa on liimattu 3D-tyynytarroilla, kuten on myös etummaiset kuuset ja lahjatkin. Tähtitaivas on lidlin vellumia. Joululahjoista 2 on tehty alusta saakka itse, mutta tuo oikeanpuolimmainen vaalea paketti on leikattu kuviopaperista. Kyltissä on ääriviivatarra (Merry Christmas) ja kultaiset niitit. Jos maisema on jollekin tutun näköinen, niin alkuperäisidea on lidlin askartelupakkauksesta, mutta tuunasin hieman ideaa käyttämällä erilaisia materiaaleja jne..




Tässä kortissa on taustana käytetty kahta erilaista tapettia, Lumihiutale-ääriviivatarraa, Tiimarin lumiukon päätä, lidlin lumihiutale-kohotarroja, strassitähtiä ja Merry Christmas-ääriviivatarraa. Ja siinä se sitten olikin...Kaks aika samantasoista kuvaa, mutta en osannut päättää kumpi noista huonoista kuvista on "parempi" :)





Tämän kortin nimesin Joulukaapiksi. Tää kortti on yksi sellaisista, mihin tuli idea yöllä yhtäkkiä. Se oli sitten vaan pakko toteuttaa, vaikka se hieman erikoinen onkin. Tähänkin korttiin käytin Lidlin kohokuvioitua pahvia, minkä sitten leikkasin "kaapin" malliseksi. Ovien reunoihin laitoin tiimarin valkoista kimalleliimaa. Ovenkahvoina toimivat niitit (normaalia kokoa isommat), mitkä maalasin punaisella kynsilakalla (kun en omista joulunpunaisia niittejä). Kortin saa aukaistua ja suljettua kieputtamalla satiininauhan toisen niitin ympärille (nauha on siis toisesta päästä toisessa niitissä kiinni).



Ja kun kortin aukaisee, niin sieltä löytyy Narniahenkisesti jouluinen maisema. Maisemahan on melkolailla sama kuin tuossa toisessakin kortissa.



Maiseman lisäksi kaapista löytyy käärö. Paperikäärö on kääritty hammastikun (puhtaan ja käyttämättömän ;) ) ympärille. Katkaisin hammastikun päistä pienet palat pois ja liimasin päihin pienet punaiset helmet. Käärön saa auki ja kiinni satiininauhalla, mikä on liimattu käärön alta korttiin kiinni.



Käärön sisällä on tussilla kirjoitettu joulutervehdys. Käärössä käytetty paperi on Tiimarin jouluskräppipaperia. Reunat leikkasin kuviosaksilla, jotta ne näyttäisivät hieman revenneiltä ja vanhoilta.





Eiköhän nyt sit riitä bloggaaminen noista 2008 vuoden joulukorteista...Ens jouluna sitten taas uudet kujeet...=)