Tein tällä kertaa vähemmän syksyisen nimpparikortin äidille...

Toi pinkki kukka on tee-se-itse 3D. Eli siis leikkasin mainoslehtisestä kukkia irti  (oli sopivasti samaa kukkaa eri kokoisena useita )ja kasasin päällekäin. Sudenkorennot on haaraniittejä ja niiden lentorata on tehty pikkuisista muovihelmistä. Huonosta kuvasta ei näe, että tummemman pinkissä paperissa on vaaleita kukkakuvioita.

Ja sit päästään asiaan. Tää suklaamurokakku on taivaallisen hyvää! Se jää hieman kosteaksi sisältä ja siinä on pehmeitä suklaanpaloja sisällä, oih nam :) Onneks on vielä n. puolet jäljellä...

Jos kiinnotuitte, niin tässä ohje:

Suklaamurokakku (n.24 annosta)

250g margariinia

2,5dl sokeria

4 kananmunaa

3tl vaniljasokeria

2,5tl leivinjauhetta

4dl vehnäjauhoja

0,5dl kaakaojauhetta

100g suklaata (maun mukaan, itse laitoin Pandan maitosuklaata 19 palaa)

1,5dl maitoa

1. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi, lisää kananmunat yksitellen vatkaten joukkoon.

2. Sekoita vaniljasokeri, leivinjauhe, vehnäjauhot ja kaakaojauhe keskenään ja lisää vaahtoon.

3. Kuutioi suklaa ja lisää taikinaan maidon kanssa.

4. Kaada taikina tilavaan, voideltuun ja korppujauhotettuun rengasvuokaan.

5. Paista 175 asteessa uunin alaosassa 50-60 min. Kakku on kypsä kun sen reunat irtoavat vuoasta eikä puiseen tikkuun kakkuun pistettäessä tartu taikinaa.

-Voit tehdä taikinasta myös muffinsseja. Silloin paistoaika on n. 15-20 min.

Niin ja jos säilytätte kakkua jääkaapissa, niin nostakaa se huoneenlämpöön ajoissa ennen tarjoilua, koska muuten suklaanpalat ovat kovia. Ja jos oikein haluatte herkutella, niin suosittelen lämmittämään kakkupalaa hieman mikrossa (tosi pieni aika, ettei suklaa kärvähdä) ja sit syökää se vaniljajäätelön kera. Taivaallista (tosin ei kovin terveellistä) :)